Over ons

Arval is één van de marktleiders in België en Europa in langetermijnverhuur van voertuigen (personenwagens en lichte vrachtvoertuigen). Arval België leaset meer dan 75.000 voertuigen (eind november 2019) aan zakelijke en particuliere klanten.

Een selectie van premium tweedehandswagens

Aan het einde van een leaseovereenkomst (max. 60 maanden) keren voertuigen terug naar Arval. Wij maken hieruit een zorgvuldige selectie en bieden deze jonge tweedehandsauto’s aan op dit platform. Deze wagens verkeren in uitstekende staat, voldoen aan hoge onderhoudseisen, werden oorspronkelijk in België geleverd en hebben allemaal maar vorige 1 eigenaar gehad.
De auto’s kunnen starten aan een tweede leven!

Waarom kiezen voor Arval voor uw nieuwe tweedehandswagen?

We hebben 30 jaar ervaring als leasemaatschappij in de automobielsector. En vandaag gebruiken we onze expertise voor de tweedehandsautomarkt voor particuliere klanten.
Via dit nieuw platform vindt u enkel tweedehandsauto’s die aan strikte criteria voldoen. Deze zijn onder meer:

  • een volledige onderhoudshistoriek volgens de voorschriften van de autofabrikanten
  • een uitstekende algemene staat
  • 1 vorige eigenaar
  • verkocht met 1 jaar garantie, technische keuring en car pass
  • de auto’s zijn jonger dan 5 jaar
  • de auto’s werden geleverd door officiële verdelers in België
Heeft u interesse of wil u meer weren? Neem contact op met ons! U kan onze teams bereiken via telefoon op het nummer 02 240 01 99 of via e-mail op: usedcar@arval.be

Over Arval

Arval werd opgericht in 1989 en is 100% dochtermaatschappij van BNP Paribas. De onderneming is gespecialiseerd in leasing van bedrijfsvoertuigen. Arval biedt haar klanten – professionelen, kmo's en grote multinationals – oplossingen op maat om de mobiliteit van hun medewerkers te optimaliseren en de risico's van hun wagenparkbeheer uit te besteden. Meer recent is het klantenbestand uitgebreid met particulieren. Deskundig advies en servicekwaliteit vormen de basis van de merkbelofte van Arval en worden in 29 landen aangeboden door ruim 7.000 medewerkers. De vloot van Arval telt wereldwijd 1.193.910 leasevoertuigen wereldwijd. Eind november 2019 verhuurde Arval België meer dan 75.000 auto’s. Arval is stichtend lid van de Element-Arval Global Alliance, de duurzaamste alliantie in de sector voor de leasing van bedrijfswagens en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas is Arval opgenomen in het activiteitendomein Retail Banking.
www.arval.be